SANGTIMER

Ønsker du å ta sangtimer?

I tillegg til en mastergrad i utøvende sang er jeg også utdannet sangpedagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

Det er bare å ta kontakt med meg om du har lyst til å synge! Jeg tar imot både nybegynnere og viderekomne elever i alle aldre. Alle er velkomne; du som for eksempel ønsker å bygge opp en stemme over tid, du som kanskje bare vil synge fordi det gir deg noe eller du som ønsker å jobbe mot å kunne fremføre bare én bestemt sang til for eksempel en spesiell anledning. Dine ønsker, dine behov og dine musikalske preferanser står i sentrum!

På timen vil jeg fokusere på å etablere gode sangvaner der oppvarming og sangteknikk står i sentrum. Jeg er også opptatt av at eleven skal synge sanger som faller i smak og som i tillegg er utviklende og utfordrende. Selv om jeg er skolert i klassisk sangteknikk, har jeg en god sjangerforståelse som vil gi deg mange sanglige muligheter dersom du ikke bare har lyst til å synge klassisk. Undervisningen vil kun foregå i områdene rundt Oslo, Drammen og/eller Lier.

30 min: 300,- kr

50 min: 450,- kr

@singeringeborgsoot
@singeringeborgsoot
Ingeborg Soot